Název | Množství a jednotka |
---|---|
květák | 1 ks |
mrkev | 1 ks |
celer | 1/2 ks |
hrášek | 150 g |
malá cibule | 1 ks |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžička |
vejce | 3 ks |
eidam strouhaný | 100 g |
sůl | |
olej na smažení |
Postup: Houby (václavky, lišky apod.) předvaříme v osolené vodě. Na 1 litr vody dáme 2... zobrazit recept
Postup: Bílý jogurt smícháme s 30g műsli a nakrájeným jablkem. A dáme si k tomu... zobrazit recept
Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky (můžeme nastrouhat). Zalijeme 1 1/2 l... zobrazit recept
Postup: Polovinu středně velkého celeru a 2 menší jablka oloupeme a nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Maso můžeme použít hovězí i vepřové. Nakrájíme jej na kostky. Orestujeme drobně... zobrazit recept
Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...